Romeo oli yhtenä päivänä ihan outo. Se vaan juoksi ympyrää oikeeseen suuntaa. Ja oli kallistunu koko ajan oikealle. Vietiin se sit lääkäriin ja sillä on joku koordinaatiohäiriö oikealle. Se sai rokotteen ja sil on nyt antibioottikuuri. Enää se ei pyöri, mut se on kallistunut oikelle.

Pepita on ollu aika apaattinen ja silleen. Se on ollu pesässä silmät kiinni ja huojunut. Päiväpäivältä huonompaan suuntaan. Tänään äiti vei sen lääkärille ja se sai lääkkeitä, mutta ei ne kerennyt vaikuttaa sillä se kuoli päivällä ;(   Otin sen syliin, se oli ihan viileä ja hengitti huonosti. Sitten se lakkasi hengittämästä ja kuoli mun kädelle ;''( Syytä ei tiedetty että miksi, se vain tuli huonoon kuntoon ja kuoli..

Eilen huomasin että Mimosalla on ylähampaat lähteny yhtäkkiä kasvamaan kauheasti. Se ei ottanut herkkuja, mutta näkkileipää se alkoi syömään. Aamulla sitten huomasin että hampaat/hammas joka oli ollu jo alahuulella asti oli lähtenyt pois, ja nyt siellä suussa näkyy normaalin pienet hampaat. Aika kummaa. Nyt se kyllä syö jo rusinaa :)

Tossa muutama kuukausi sitten, Mimosalle tuli joku ihme patti etutassujen väliin. Se oli niinku nahan alla. Patti oli kova eikä liikkunut tai märkinyt. Mutta vietiin se sitten lääkärille, lääkäri antoi sellaisia ohjeita että pitää vaan tarkkailla ja silleen. Noin viikon päästä patti oli kadonnut, ei enää mitään. Ei me vieläkään teidetty että mikä se oli, mutta onneksi ei ollu näyttävästi mitään vakavaa.

Mimosa raukalla on sattunut ja tapahtunut kaikkea :< mutta nyt se on ihan terve.