Tuntuu että ois taas niin ihana jos sais kasvattaa pikku nakeista karva palloja. Riskit on käyty uudestaan ja uudestaan jo läpi ja olen miettinyt pikkuisille jo koteja. Kävisipä nyt niinkin hyvä tuuri niinkuin viimeksikkin että ekasta poikueesta selviäisi joitakin.

Mulla on vieläki totutus menossa Pikku-pepitan ja Popin kanssa ;/   Totutan niitä niin kauan kun saan poikaset luovutusikään. Jos Ne menee yhteen siihen mennessä niin *jiphii* mutta jos ei, niin otan poikueesta Pepitalle kaverin. Ja Poppi saa asua yksin.

Teetän siis Rokilla ja Pomppeliinalla. Rokilla on punaruskeampi turkki joka on parempi kuin harmaa sävy joka on Romeolla. Ja Pomppeliina on isompi ja lihaksikkaampi kuin esim. Pikku-Pepita (Mimosa myöskin liian pieni ja Poppi olisi Rokin sisko, niin ei oikeen voi) Ja otan Romeolle ja Rokille yhen pojan kolmanneksi siitä poikueesta. Teetän syysloman jälkeen kun sitten on aikaa. :) Odottelen jo innolla. Täytyykin ostaa jo Mörtti-Röpöä :P

Tuossa oli suunnitelma, mutta ylääripylläri tuli muutoksia. Vein Pikku-Pepitan yhelle kasvattajalle niin se teettää kahet poikasaet. Otan ainakin yhen tytön ja ehkä yhen pojan. (Pojat ei ois välttämättä menny enää takasi yhteen jos Rokki ois haissu liikaa tytöltä)

Ilmoitin kaikki muut näyttelyyn paitsi Mimosan (aika pieni ja likanen turkki) ja Pepitan.(kasvattajalla)